2019-4-25 – Studio Kladno – Přímý přenos z demonstrace SPD vystoupí i skupina Ortel – Provází. Martin Dukát, Vladimír Kapal a Soňa Zikmundová


Komentářů: 3

  1. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Komunisté mě svou účastí na protidemonstraci k SPD nepřekvapili.Celá levice dnešní EU je jednoznačně protinárodní a promigrační a Komunisté do této frakce patří.Nakonec i dříve patřil mezi hlavní teze komunismu Internacionalismus,ne nacionalismus.Jen to nedávali tak najevo za své vlády.V dnešní době se jen postavili na stranu na které byl i vždy a další levicové strany s ní.Já to také dříve nechápal a volil pouze levicově(čSSD).Dnes už bych jim hlas nedal.Nakonec dnes už toto dělení ani neexistuje.Dnes jsou jen Eurohujeři a vlastenci a já volím vlastence.Já nechci neokomunistický bezhraniční svět s masou smíchaných tupců.Naopak to je mokrým snem pana,soudruha VK.Bohužel mu naletělo spousta lidí.Tento psychiatricky nemocný blázen a dobře placený se stal pro mnoho lidí novým náboženstvím.Žerou mu úplně všechno.Bylo obrovskou chybou že byl tento člověk medializován bohužel i Svobodným rádiem ale tenkrát nikdo nemohl vědět co je zač.I já jsem jeho pořady hltal z povděkem.Podle mého názoru byl najat ke spolupráci s režimem až po nějaké době vysílání kdy někoho napadlo že by se dal dobře využít.Proto za to nikdo z rádia nemůže.A bývalí posluchači také ne,ale faktem zůstává že za existenci této zrůdy zaplatí naše republika tvrdě.Má určitě značný vliv na mnoho lidí.

  2. Avatar Pavel
    Pavel says:

    Ještě jeden postřeh z dnešního dne na Ae News – napsal jsem na tuto fiat alternativu komentář týkající se čtvrteční demonstrace sluníčkářů společně s členy KSČM proti SPD a příspěvek mě byl v mžiku smazán! Kandidát do Evropského parlamentu za KSČM se po boku Pirátů na demonstraci postavil proti vlastenecké SPD, ale o tom jistý V.K ani necekne a když jsem na to poukázal, tak jedinou reakcí na Aeronetu bylo, že můj příspěvek na toto téma pohotově smazali! Co z toho plyne? Že na Aeronetu budou psát jen proti SPD, dokážete si představit co by jistý V.K psal, kdy se SPD objevila bok po boku Pirátů? Niť by na nich nenechal suchou, že se jedná o KSČM, mlčí! Čili i komunisti jsou systémová chráněná strana a SPD je opravdu jedinou stranou v parlamentu, proti které demonstrují po boku sluníčkářů už i komunisté. Masky si před volbami sundávají nejen falešné weby, ale i strany. SPD je jediná nepodchycená strana a komunisté tu 30 let hráli pouze divadlo pro vlastenecky zaměřené lidi.

  3. Avatar V.Holikova
    V.Holikova says:

    Všechny vás zdravím iPana Holíka V Holíková
    J