Komentářů: 21

  1. Avatar Jaroslav Gruška
    Jaroslav Gruška says:

    Zdravím rodinu SR!
    Jen bych tu chtěl opravit pana Kapala při uvádění čísel z voleb. E-maily je zahlcen, tak tam to nemá ani smysl posílat. Třeba se to odtud k němu dostane. Pan Kapal opakovaně tvrdil, že protiunijní alternativní strany připravily SPD až o 16% voličů nebo o podstatnou část z těchto procent. Nikoliv, mýlí se. Zvolené strany do EU parlamentu získali 84,6% (dovolím si zaokrouhlovat, za drobné nepřesnosti se omlouvám), takže na neúspěšné zbylo cca 15,4%. Jenže je tam mnoho stran, jejichž voliči by SPD v žádném případě nevolili. Počínaje těmi, co ještě volili ČSSD, přes Teličkův Hlas, EU Trolly, Vědce atd. atp. . Spočítal jsem jen strany o kterých bezpečně vím, že nejsou vlastenecké, tedy tak, jak to chápeme my. Všelijaké ty strany pánů Cibulky, Štětiny atd. atp. a jen strany, které získaly alespoň 0,2%. V souhrnu tyto strany získaly cca 10,6%. Takže na tzv. vlastenecké pidistrany zbylo max. 4,8%, ale spíš ještě o nějakou desetinu méně! Takže všichni A. B. Bartošové, Hannigové, Matějkové a další by nedali dohromady ani 1 mandát! A protože by ani v případě, že by žádná z pidistran nekandidovala, mnozí jejich voliči SPD hlas nedali, třeba kvůli averzi vůči Tomiovi, tak SPD moc jejich činností neztratila a není třeba, aby SPD s nimi uzavírala nějaké koalice (neplatí pro komunální a krajské volby). K čemu by bylo 0,78% Rozumných?

  2. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Pozor!!! Všude na vás číhají židé s velkým Ž a i s malým ž.Okamura je velký Ž tak pozor na něj.Váš kněz pravdy,sám velký VK.

  3. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Panu VK evidentně přes veškerou snahu likvidace SPD nějak nevyšla.Holt bude mít od svých nadřízených menší prémie,ale věřím že poučen se dá před dalšími volbami s chutí do práce a pokusí se konečně bodovat.Je dobře že hlupák Volný s komparzem nebudou mít ani kačku-troubové.

  4. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Tak máme po EU volbách které celoevropsky zase tak špatně nedopadly.Vlastenecké strany značně posílily a možná se podaří zastavit šílené plány na zrušení států.Jsem rád že u nás získalo SPD alespon dva mandáty.Na Slovensku ale byli voliči přece jen chytřejší a dali panu KOtlebovi mandáty tři.Při stavu zblbnutosti naší společnosti jsou ale dva mandáty malý zázrak takže budme vděční

  5. Avatar patriot
    patriot says:

    Přátelé, viděl jsem titulek nového článku čučkařského, antisemitského plátku, který vždy před volbami poškozuje SPD, až se mu za kočárem práší. On si přivlastnil zásluhu na zvolení generála Blaška! Nemrava, a jeho věřící, neznajících hranic stupidity, jsou k popukání.

    • Avatar Slovanka
      Slovanka says:

      jak jinak…..vždyť ho čtou “miliony”….
      o zbytek se postará egocentrismus ,narcismus a sebestřednost…

  6. Avatar patriot
    patriot says:

    Pan Doležal včera mluvil na SR moudře, a chmurně. Zprostředkované sdělení probuzenou menšinou ta spící většina, která slyšet nechce, neuslyší.

  7. Avatar J. Mánek
    J. Mánek says:

    Dobrý den vážení přátelé, nedá mi vám nenapsat co na SVCS začíná vytvářet klon VK (Venca Kráva) nějaký Pavel Petkov podpředseda Českomoravského slovanského svazu (patrně aby Venca Kráva se nemusel angažovat a zůstal jako by čistý, prostě průhledná zpravodajská hra VULTERIN pokračuje). Tak že pokud Českomoravský slovanský svaz má takovéto lidi ve svém středu pán bůh s námi a zlé pryč. Již se začíná onen pán otírat i o vaše rádio. Naše SVOBODNÉ RÁDIO buďte ve střehu a nic si nenechte od fiat alternativy líbit. J. Mánek, Třebechovice pod Orebem.

  8. Avatar Jirka
    Jirka says:

    Podle Pospíšila z TOP09 Rusko okupuje Kypr – kdybyste to náhodou někdo nevěděl …
    Nevěříte? No jistě, ono tj neuvěřitelné, leč tady je důkaz:
    https://youtu.be/admeT4C1bUg

  9. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Nedávno jsem poslouchal na SVCS debatu s panem Hannigem.Samozřejmě každou chvilku plivání na SPD.Je škoda že se tento dříve solidní a slušný pán pasuje dnes do role závistivého,nenávistného starce.Jako by ztrácel soudnost a už i pan Vítek ho chvílemi sice nenápadně ale korigoval.Pana Haniga jsem vždy považoval za opravdovou elitu ale jeho dnešní závistí a arogancí jsem nemile překvapen.

  10. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Lidi nenechte se zblbnout Biskařským projektem s názvem Aeronet.V celé Evropě se vede špinavý boj proti národoveckým stranám.Na každé straně i vládě se něco najde ale použije se to pouze na ty nepohodlné.Krásný příklad je Rakousko kde se čučkařům asi podaří vyvolat předčasné volby.Nenechte se zmást novodobými estébáky druhu VK a volte SPD.Všichni ostatní šlapou s Bruselem.

  11. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Aeronet je projekt čučkařů a ve skutečnosti stojí na straně Bruselu proti České republice.Vlastenecké kecy a rádoby rady jsou jen zástěrkou k získání důvěry alternativníchposluchačů a čtenářů.Samotný VK není jediný skrytý spolupracovník Bruselu.Pan Jaromír Soukup z TV Barrandov je totéž.On sice používá 98% pravdy a má také zajímavé informace,ale pokud ho posloucháte pozorně tak se v každém pořadu minimálně 2x odhalí krátkým slovem na čí straně doopravdy stojí.Za poslední měsíc se odhalil minimálně v deseti případech.On nestojí na straně lidí jak tvrdí.Je to úplně jinak.

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Pan Soukup se v rámci svým možností snaží. Na rozdíl od pana VK jde se svojí kůží na trh. A jestli uvede nějakou věc nepravdivě, může se jednat o omyl a ne hned o záměr. Bylo by dobré, kdybyste si zjistil, co může on z hlediska zákona prezentovat na TV obrazovce. A kolik vysílání takové TV stanice stojí. Pak byste zjistil, že pan Soukup má velmi těžkou pozici. A proto díky za jeho televizi, i když není bez chyb.

  12. Avatar honza
    honza says:

    Dobrý den poslechl jsem si tento pořad a donutil mě zareagovat na p.Řezníčeka a 5G. P.Řezníček má pravdu jen z 1/2 ,tak jako má pravdu aeronet jen z 1/2. 5G se totiž dělí na pod 6GHz a nad 6GHz. V ČR se má zavádět pod 6GHz na 700Mhz a 3,5GHz ,s tou by zdravotně neměl být problém ,ale není to ta pravá 5G ale spíš 4,5G. Na aeronetu ale psali o 5G v USA a tam mají 30GHz což už je ale zdravotně něco jiného. Tato 5G se hodí jen do velkoměst jako Praha ,ale o tom se ČR zatím neuvažuje a tak to byla snaha aeronetu SPD jen poškodit. Jsem podporovatel SPD a nelíbí se mě co stále píše aeronet o SPD ale stále hledám pravdu. Hold nevidím rudě jako vy když vidíte aeronet a netvrdím že vše co tam napíšou je lež.
    Honza

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Dobrý den,

      Aeronet nepíše pravdu ve většině věcech. Nicméně občas napíše sem tam pravdu. Že lže ve všem nikdo z nás neřekl.

    • Avatar patriot
      patriot says:

      VK reaguje vždy opožděně, až když je napsáno o aktuálních událostech spousta článků. Pak publikuje kompilát posbíraný z jiných webů, a cáry pravdy od svých čučkařů. Často přidá šokující nadpřirozeno, a určitě se velmi dobře baví, jak mu to naivní fandové baští. Tvrdí, že anonymitou chrání sebe, a svoji rodinu před postihy od mainstreamu, ale ve skutečnosti se chrání před lidmi, kteří mu nevěří, a před nepravdivě nařčenými. Musí vám být jasné, že jeho odhalení nemůže dát žádnou práci čučkařům, a přece to neudělají. Jeho věrohodnost se rovná nule pro lidi, kteří si informace několikrát ověřují.

    • Avatar Jiri
      Jiri says:

      Dobry den, ja jsem napriklad pana Okamuru volil, potom se postavil vedle demobloku (pri nejakem kydani spipny na Babise) a vubec mu nevadilo ze kydali spinu pred par dny na nej a jeste se snazil vymlouvat, misto toho aby se hrdine priznal ze udelal chybu. tak jsem se zacal za nej stydet.. tvari se jako hrdina a jedina cesta ven a pri prvni moznosti podrazit nohy nevaha. priste budu volit Babise nebo piraty, ikdyz je nemam vubec rad, aspon je muzu pomlouvat a konec s nima prijde o neco rychleji.

      • Avatar Martin Dukát
        Martin Dukát says:

        Pan Okamura svou chybu přiznal. Nevolbou SPD volíte zavedené politické strany a souhlasíte s migrací a zavedením cenzury ze strany EU. Pak si ale potom nestěžujte. Svým rozhodnutím (nevolit SPD) jste proto hlasoval!! A pidi strany strany ke kterým se případně upínáte se nikam nedostanou. Taková jsou fakta… Proberte se, nevěřte na pohádky… Pokud se rozhodnéte volit přímo Piráty a Babiše přidáváte se na stranu EU, NATO, a nového světového řádu. Volíte zotročení svých dětí. Raději si potom zapněte veřenoprávní rozhlas a pro lepší kádrový profil si najděte místo v nějaké politické neziskovce….

      • Avatar patriot
        patriot says:

        Pane Jiří, důsledky Vašeho rozhodnutí , a rozhodnutí těch, kteří přemýšlejí stejně, jako Vy, budou přesně takové, jak popsal pan Martin Dukát. Babiš, i Piráti, na rozdíl od SPD, zrazují při každém hlasování v parlamentu (ANO i europarlamentu). To je to podstatné, co byste měl sledovat především, a neukvapovat se při každém drbu ze strany těch, kteří mají hrůzu ze změny konfigurace, a vlivu v europarlamentu, pokud tedy nestojíte na opačné straně barikády.

        • Avatar Pavel
          Pavel says:

          Pan Pavel zcela jistě není volič SPD a nikdy jím nebyl ! Takovéto komentáře o Okamurovi a jeho postavení se na tiskovce vedle demobloku, píší fanatičtí podporovatelé Babiše s cílem dehonestovat SPD. Každý volič SPD by naopak neodpustil Okamurovi, pokud by podpořil vládu Babiše s ČSSD ! Vždyť SPD je od samého začátku proti vládě Babiše/logicky. Hlavně že panu Jiřímu nevadí Babiš, když hlasuje s Kalouskem v parlamentu PRO uprchlický pakt a chtěl vládnout s ODS :-)))) argumenty některých podpurců Babiše jsou opravdu úsměvné.