Komentářů: 8

  1. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Pan Hájek(nic ve zlém) mi připomíná vystudovaného absolventa Bruselského či Amerického Vúmlu.I za komunistů jsem potkával přesvědčené-tedy takzvaně svazáky kteří se snažily hájit socialismus a pohrdali každým kdo neměl červený šátek kolem krku.Dnes se jen mění některé barvy a názvosloví některých Euroatlantických svazáků.Problém je ale v tom že Euroatlantičtí soudruzi nás nakonec dovedou do většího maléru a i větší chudoby než soudruzi východní.Chystají se na nás na všechny ohromné lumpárny ale o tom vám v televizi ani ve škole nikdo nic neřekne.Opět se blábolí o světlých zítřkách,které už ale nepříjdou.Až příjde čas tak si vzpomenete na to co jsem psal a bude Vám nelehko.Za mě Vám však přeji vše dobré a bezproblémové.

  2. Avatar Nirek
    Nirek says:

    Fištejn je jen další režimní(Sorosovský ) kašpárek takzvaný kecálek.

  3. Avatar Olga Králová
    Olga Králová says:

    Tak jsem si ten Fištejnův článek o “nezvratných důkazech” přečetla, ale marně jsem je tam hledala. To, že někdo vypátral nějakou blogerku, která to napsala, není nezvratný důkaz, že si to zrovna ona vymyslela, mohla to skutečně někde číst, to by musela objasnit ona. Ale ať už tento výrok Madlena řekla, či nikoliv, faktem zůstává, že je to nemorální, hamižná a zlá ženská – kdo jiný by schvaloval zabíjení nevinných lidí?

  4. Avatar Olga Králová
    Olga Králová says:

    Mařce prý jako židovce zachránili život Srbové, kteří je ukrývali za cenu riskování vlastních životů, no tak se jim patřičně “odvděčila”. A už si nevzpomínám, co si to tam zprivatizovala, tuším nějakého mobilního operátora, či co. Jo, holka je fakt šikovná, s nějakým svědomím si hlavu nedělá, hlavně že to sype.