Komentářů: 4

  1. Avatar Miloš
    Miloš says:

    Video: https://youtu.be/ttahculXaHk
    shrnující a dokládající 5vybraných hlasování z EP 2014-19. Teď už je po volbách, tak nikdo snad nebude říkat, že je to nějaká volební agitka -přestože jde o fakta a doložená hlasování s texty Usnesení. Dávám to sem k dispozici – můžete použív KDYKOLIV, až zase narazíte na někoho, kdo odmítá vidět realitu – zejména voliče KDU-ČSL, TOP09, STAN, ČSSD. Ale i další. Součástí jsou i výroky kandidátů těsně před volbami do EP 2019 na ČRo zasazené do kontextu, z kterých lze rovněž dost pochopit. Nejde o obyčejné video, ale o nástroj, s kterým lze pracovat v rámci změny informačního pole. Podívejte se, udělejte si vlastní souhrn faktů. V popisu na Youtube jsou pak kompletní odkazy – pro případ, že by někdo chtěl tvrdil něco, že jako hoax apod. Kompletně zdrojováno. Přeji pěkný den

  2. Avatar Mirek
    Mirek says:

    V jednom z posledních pořadů jsem zaslechl posluchačku Janu z Nejdku.Je to velmi inteligentní dáma,ale doslova mě zděsilo když řekla že pan Okamura zradil svůj program ohledně EU.Naletěla tomu STbáckému trollovi VK a to je evidentní.Jeho pravidelná předvolební dojemná starost o čistotu SPD je již pověstná.Pan Okamura nikdy neřekl že prostě rozhodne a odejde se z EU.Vždy říkal že nechá rozhodnout občany v referendu a nebude postupovat jako samovládce který rozhodne a basta jako to dělají ostatní.Ani není jisté zda by občané vůbec chtěli odejít.Národ je pravidelně strašen že pokud odejdeme z EU tak přestane vycházet slunce a přestanou se střídat roční období.Referendum se nedá prosadit a odchod EU také ne.Situace ve sněmovně to prostě neumožnuje.Proto se pan Okamura rozhodl pro změnu taktiky a chce spolu z ostatními z frakce rozložit EU zevnitř.Ani to nemusí vyjít a pan Okamura nikdy netvrdil že to na beton vyjde.On prostě nechce lidem lhát a stavět nereálné postupy-A to je špatné???Co tím zradil???To samé vystoupení z NATO.Veřejnost je tak vystrašená že se bojí NATO opustit.Všechny průzkumy to ukazují a SPD nemá v úmyslu lidem něco nutit.Ne,ělo by to ani cenu.Takže ty žvásty o zradě at si strčí ten VK za klobouk.A jestli si např ANS myslí že se svými radikálními plány i když dobře myšlenými uspěje někdy ve volbách tak at na to rychle zapomene.Lidé mají strach z rchlých radikálních řešení i když správných a to se u nás těžko kdy změní.

  3. Avatar Radek z Moravy
    Radek z Moravy says:

    Hovořili jste o clipu kapely Rammstein. Jako první promo k jejich poslední desce, vyšel clip s názvem Deutschland a to je teprve síla. Z toho museli být v rozpacích i samotní Němci když viděli, že alegorickou postavu Germánii, v nádherné zlaté zbroji, hraje černoška 😀 Pokud jste neviděli, doporučuji vřele.

    • Avatar Anna
      Anna says:

      No však už se objevily snahy o zákaz, protože tam je spousta nežádoucích náznaků