Komentářů: 28

  1. Avatar David b.G.
    David b.G. says:

    Vážený pane Kapale. Držím Vám palce a přeji hodně síly, protože stojíte proti velké špíně. Větná skladba a slovní obraty u p.VK totiž mají velmi blízko k vlámštině a nikoliv k údajnému pohybu VK po Německu. Dalším markantem je fakt, že pokud jej dokáží nalézt zpravodajské informace, tak jej logicky musí najít i osobně. Dle mého názoru nejde o českého zpravodajce, ale osobu, která je zřízena a řízená z prostoru EU agentur, specializovaných na manipulace a tvorbu hoax. Údaje s kterými pracuje jsou tzv.zpravodajske mixy. To jen pro zamyšlení. Držím palce. A pokud Vás platí, dle VK , Židé nebo Židé, tak máte mě velké sympatie neboť to jsou lidé, kteří drží více než 100 Nobelových cen za medicínu, výzkum,literaturu a kteří svými oběťmi jen ukazují na sílu ducha. Hodně štěstí pana Kapale

  2. Avatar Markéta
    Markéta says:

    Je škoda, že pan Baudyš kandiduje za neznámou stranu Cesta. Chápu, že pokud SPD oslovil a oni se mu neozvali, tak to u nich vzdal. Ale to může mít na první pokus plno příčin. Meil zapadne do spamu, také mají té administrativy hodně a tím všechno déle trvá apod. Osobně pana Baudyše neznám, ale připadá mi, že mu jde o prosazení rozumného názoru a ne o osobní ambice. A takových lidí moc není. Pokud by byl v SPD, bylo by to velmi prospěšné pro všechny. Škoda, škoda, škoda

  3. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Jo ještě jsem si vzpoměl jak ten Imbecil VK zcela vážně tvrdil že pana Junckera ovládají mimozemštané a proto tak pije.No to už mě dostalo úplně.On ten člověk i když je mimořádně schopný manipulátor tak by potřeboval vyšetření.Měl by si založit kartu u pana Davida.

  4. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Pan,soudruh VK opět perlil.Já myslím že tohoto BIS agenta myslící lidé už odhalili,ale ne každý přemýšlí a jak pozoruji na diskuzích tak má tento parazit a pohádkář spoustu příznivců.Ale vůbec se jim nedivím,dříve jsem mu věřil také a hltal každé jeho slovo.Ale ve chvíli kdy jsem se zamyslel tak se mi rozsvítilo a dnes vidím jak jsem byl hloupý.Dokonce jsem si objednal jednu z jeho knih.Když jsem však četl ty bláboly jak se člověk bude přenášet s vědomim do stroje tak mi začlo být jasné že přes svoje schopnosti to má v hlavě vycvakané,nebo si dělá ze čtenářů dobrý den.Je to hrozná pitomost a nedá se to číst.

  5. Avatar Milan
    Milan says:

    Na Aeronetu se V.K už nějak zasekl, dnes další dehonestační článek proti SPD, v podstatě tam už o ničem jiném ani nepíše, proloží to nějakým mainstreamovým článkem a hurá na SPD. Za měsíc, jedenáctý článek proti SPD, čili více jak polovina, to už je nějaká nenávist či co. A samé malichernosti, které jsou v každé straně, takže je zde viditelná snaha poškodit SPD před volbami. V.K se odkryl do naha, pracuje pro pravdu a lásku a říkám si, škoda času, kdy jsme ho poslouchali. Je to jeden velký hnus, zrada, zklamání.

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Bohužel máte pravdu, ale je zajímavá ona sekta diskutérů….

      • Avatar Pavel
        Pavel says:

        Pane Dukát já toho moc zajímavého na té sektě neshledávám, jsou to čučkaři to podle stylu příspěvků pozná každý. Horší je však to že jsou to Češi…!

  6. Avatar Slovanka
    Slovanka says:

    Aeronet opět nezklamal…dokolečka…doblba..
    a diskuze přímo ohavná…(jsme ještě vůbec lidé nebo se z nás stávají pomatenci?)
    Uchovejme si prosím svoji hrdost, svůj zdravý rozum a čest, protože je budeme ještě
    hodně potřebovat a nenechme se umořit nějakými žvásty,které nám chtějí brát sílu a energii v boji za naši zem.
    Jak kdo s čím zachází, tak tím i schází….
    Všem Vlastencům sílu a zdar !

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Děkujeme Vám za normální lidskou reakci. S přátelským pozdravem Martin Dukát

  7. Avatar Pavel
    Pavel says:

    Už před půl rokem jsem začal tušit, že u kolotočáře není všechno v pořádku, tehdy napsal článek o německé AFD, do kterého zabalil/zamotal SPD takovým způsobem, až to bylo do očí bijící, že článek nemá být o AFD, nýbrž o SPD, taková sofistikovanější manipulace. Poslední manipulující článek Ae News o panu Kobzovi dokonale rozebral Zvědavec a ta manipulace v neprospěch SPD je až zarářející, nikoliv překvapivá. A všimněte si jak o tom článku V.K mlčí ! Pokud napíšete na Ae Nes do diskuze oponentní názor, je během pár vteřin smazán, takže už ani diskuze tam nemá smysl číst – jsou promazané, jednostranné jako na mainstreamu. Ponechají tam jeden, dva mírnější oponentní názory, aby to nebylo tak okaté. To má být ta pravda, kterou hlásá na SV pan V.K? No pěkně děkuji, přešel jsem na Svobodné rádio a na fiat SV, jsem již navždy zanevřel. Díky za pana Kapala a jeho skvělé postřehy.

  8. Avatar R.Stach
    R.Stach says:

    Dobrý den celému Svobodnému rádiu a všem jeho posluchačům. Pryč z EU ano to bylo zvolání všem národovcům, ale hlavně upozornění na nový stejnojmenný dokument, který by měl každý zhlédnout (ČT ho vysílat určitě nebude) než půjdete k volbám do EU parlamentu. Jaké postoje zastává jediná pronárodě orientovaná strana v ČR tedy SPD každý ví tedy zbývá jen shlédnout onen dokument PRYČ Z EU a HLAVNĚ SE ZŮČASTNIT VOLEB. Hezký den.

  9. Avatar Jaroslv Steiden
    Jaroslv Steiden says:

    Udělejte si konečně jasno:
    SPD, ČSSD i KSČM předložily návrhy zákona o referendu. Pravidla se různí
    http://denikreferendum.cz/clanek/27380-spd-cssd-i-kscm-predlozily-navrhy-zakona-o-referendu-pravidla-se-ruzni

    • Avatar Ben
      Ben says:

      Udělejte si konečně jasno vy na aeronetu, a nepište sem ten stejný nesmysl co jste tam zavěsil v 11:51 nejsme slepí p.Jardo.

  10. Avatar Sláma
    Sláma says:

    Vážený nicku “Slovanka” když vidím co jsou příznivci čučkaře VK schopni zplodit a ponecháme li stranou neustálé a plánovité útočení na jedinou v Česku pronárodní stranu tedy SPD, a jediné pronárodní tedy Svobodné rádio, musí být je jasné že je z více jak 85% celý BÝVALÝ „slavný” Aeronet je od jisté doby (cca 2.léta zpět) infiltrován a řízen čučkaři. Tenkrát si pana Kolotočáře patrně podali a od té doby píše jako kniha proti jak SR tak proti SPD. Zadání je jasné, zničit a potkopad alternativu ze vnitř nasazením fiat-alternativy za niž je považován Aeronet i „Svobodný vysílač” POZOR nezaměnit za Svobodné rádio.
    Celý Aeronet a „Svobodný vysílač“ se pak na dovršení všech domněnek dokonale odkopali jejich slavným „NECHOĎTE K VOLBÁM TÍM NIC NEZMĚNÍTE” tímto byl vlastně obou těchto fiat-alternativních medií další osud zpečetěn a dokonale uzavřen. Takovýmto médiím už můžou věřit jen čtenáři mdlého ducha či ti co to mají v popisu práce.
    Vše ostatní není těžké domyslet.
    F.Sláma, Praha 2.

  11. Avatar Sláma
    Sláma says:

    F. Sláma, přeji dobrý den do SR.
    PŘEVZATO z aeronetu.cz – Babuskajaguska , Bře 30, 2019 1:21 : „Vazeni pratele, neda me to abych se jeste nevratil k poradu svobodneho radia na obranu SPD. To nebylo nechutne, bylo to naprosto zoufale, tolik hnisu kolik se vylilo z utrob nacelnika “svobodneho radia” velkeho vlastnece a jedovateho dedka v jedne osobe Kapala, to nema obdoby.“

    Zdravím jediné vlastenecké rádio v České republice a zvláště p.Kapala. Po přečtení těchto a dalších urážek která na aeronetu ponechává tzv. „ADMINISRÁTOR“ se domnívám že toto je již na žalobu na ochranu osobnosti.
    Cituji : „Právo na ochranu osobnosti je zaručeno každému, přičemž osobností se zde rozumí především, nikoli ale výlučně, život a důstojnost člověka, jeho zdraví, jméno, vážnost, čest, soukromí a projevy osobní povahy“. Toliko občanský zákoník č. 89/2012 Sb., Pododdíl 1, §81 až §114.
    A já jen dodám pane Kapal – není toho hnusu co se lyne na vaši osobu z čučko-aeronetu již opravdu příliš? Ono něco se dá ledaco přejít mávnutím ruky, ale toto je již opravdu přes čáru.
    Jinak přeji všem do SR hezké jarní dny.
    F. Sláma, Praha 2.

    • Avatar Slovanka
      Slovanka says:

      Pane Sláma,
      to není vůbec nic nového.!!…Představte si, že v době, kdy měl pořady zde ( na Svobodném rádiu, cca 2 roky) tak už tenkrát se v diskuzích na AE “plivalo” ( slabé slovo) na p. Kapala, Martina,prostě na celé rádio…A pan VK a admin – nic…
      Chápete ?! A když jsem např.oponovala vůči těm výblitkům VI.cenové skupiny, tak ze mě udělali převlečeného Martina Dukáta….no prostě IQ diskutujících na AE =ševelící tráva….A už tenkrát mi to bylo divné – že tu má pořad a v podstatě reklamu AE…
      a nikdo proti tomu napadání SR nic…..takže…..těch zhruba 150 mimointeligentních diskutujících na AE jen ukazuje úroveň celého webu ….asi tak..
      Zdravím všechny Vlastence !

  12. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Pan VK je velmi schopný pracovník BIS,pro lidi kteří příliš nepřemýšlí a berou vše povrchně je velmi důvěryhodný.Kdo ale přemýšlí ví že jeho hlavní úkol zní-likvidovat pronárodní strany(u nás SPD.Jeho řeči někdy proti EU apod.jsou jen kouřová clona aby byl o to důvěryhodnější ve výpadech proti SPD.Tomuto úkolu podřizuje vše.Dělá však jednu chybu-jde takzvaně s kanonem na krtka.To jen dosvědčuje jakou panickou hrůzu z této strany EU má.Řekl bych že až zbytečnou,protože u nás zas tolik chytrých lidí kteří by tuto stranu volili není zas tak moc.Tím se BIS může povést opačný efekt jako v případě prezidenta a bude mít hlasů víc než by měl normálně.

  13. Avatar F. Sláma
    F. Sláma says:

    Ještě si dovolím p.Nováčková Vám a to v rámci Vaší lepší informovanosti zaslat link po jehož přečtení budete již snad konečně v obraze ZDE : http://www.protiproud.cz/politika/4343-politicky-thriller-v-primem-prenosu-jak-zariznout-okamuru-aeronet-ve-sluzbach-bruselu-zpravodajske-svodky-pro-vedouciho-kolotoce-houstne-to-tu-volby-se-blizi-komu-prospiva-tristeni.htm

  14. Avatar F. Sláma
    F. Sláma says:

    Vážená p.Nováčková, kdyby jste sledovala p.Kobzu a p,Okamuru když chodí do SR vysvětlovat a hlavně odrážet útoky mainstreamu na jejich osoby byl by váš dotaz “proč vypadl p.Kobza z kandidátky do europarlamentu” zcela bezpředmětný. Hezký den.
    F. Sláma, Praha 8.

  15. Avatar Nováčková
    Nováčková says:

    Posílám slíbený odkaz k prosbě o pozvání pana Kobzu a jeho vysvětlení, proč vypadl z kandidátky do europarlamentu. Chybička se vloudila.
    https://www.shekel.cz/33632/interview-s-robertem-vasickem

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Vážená paní Nováčková, Ing. Jiří Kobza nevypadl z nominace SPD do EU voleb. Jako stálý zástupce poslanecké sněmovny v Radě Evropy je svými znalostmi a zkušenostmi v této funkci nenahraditelný. Věřte, že být členem EU parlamentu neznamená, že můžete být nejvíce prospěšný této zemi. Pan Kobza si uvědomuje, že ve své pozici dělá velmi záslužnou práci, neboť má praxi v muslimských státech na rozdíl od naivních úředníků, kteří o islámu nemají ani páru a rozhodují od stolu o Evropě. Bojuje zde nejen za svou dcerušku. Ve Svobodném rádiu skvělého Jirku Kobzu zase uslyšíte a určitě co nejdříve, jak bude moci. Nedejte na hloupé pomluvy Aeronetu.

      Soňa Zikmundová – Svobodné rádio

    • Avatar Slovanka
      Slovanka says:

      Paní Nováčková,
      najděte si zde v archivu poslední pořad přímo s p. Kobzou…Pan Kapal s ním o tomto mluvil…..

  16. Avatar Nováčková
    Nováčková says:

    Dobrý den pane Kapale, bylo by možno pozvat pana Kobzu, aby nám on sám řekl, proč vypadl z kandidátky do europarlamentu? Panu Okamurovi přestávám věřit, protože dává na kandidátky podivné lidi, kteří v minulosti velebili EU a zjevně jsou nastrčenými kandidáty globalistů, viz. pan Robert Vašíček. Jako doklad přikládám odkaz na článek. Je vidět, že éra konfidentů se rehabilituje, dříve infiltrovali odbojové skupiny, dnes politické strany a hnutí.
    Děkuji za záslužnou práci Vám i Vaší paní Soně.

  17. Avatar F. Sláma
    F. Sláma says:

    Dobrý den p.Kapale, chtěl bych Vás požádat či spíše se přimluvit aby jste p.Doležala opětovně připustil do vysílání, neb by se mohl stát jistou hrází aparátčíkovi a čučkaři VK (krycí jméno – vedoucí kolotoče) který na „čučko-aeronetu.cz“ a „svobodném vysílači“ vede bezprecedentní volební kampaň proti SPD a jeho většině poctivým členům a to takřka denně. Proti těmto čučkařům je potřeba a zvláště před volbami do EU parlamentu zvýšit informovanost lidí a tím eliminovat tyto škodné FIAT alternativy k nimž za jisté aeronet.cz patří. Aeronet.cz se stal číslem 1. nepřítelem lidu a nástrojem matení občanů v ČR.
    Děkuji vám za vaše pořady a vlastně za vše p. Kapale a tím i celému kolektivu S.R.
    F. Sláma, Praha 2.

  18. Avatar Eva Srbová
    Eva Srbová says:

    Dobrý večer, chtěla jsem vytisknout letáky na demonstraci SPD na 25.4., ale nikde leták nemohu najít. Nevíte někdo kde ho najdu? děkuji
    Eva Srbová

    • Avatar Libuše Flegerová
      Libuše Flegerová says:

      Dobrý den,
      měla jsem stejný problém, ale našla jsem v deníku Expres.cz z 22.3. pozvánku a jde stáhnout.
      S pozdravem Libuše F.

  19. Avatar Anna Kaderova
    Anna Kaderova says:

    Dobrý večer. Je hrůza co se na nás chystá. Jak tomu čelit? Nejhorší je,že hodně lidí je jaksi lhostejných .Naše mládež je zmanipulovana a prodejná Učitelé jakoby měli příkaz studenty vézt cestou sebezničení vlastní jejich budoucnosti.Jak je přesvědčit, aby se nad tím zamysleli.