Komentářů: 1

  1. Avatar Karel
    Karel says:

    OSN se zmocnily síly, které vedoo válku proti bílé rase. vzhledem ke koloniální minulosti evropských přímořských států je to celkem pochopitelná odveta bohužel obyvatelstva většiny světa, jehož úroveň vzdělání jí umožňuje se orientovat v dejinách. (do roku 89 jsme s touto agresivní minulostí evropské přímořské civilizace neměli nic společného a za socialismu jsme patřili naopak k zemím, které se snažily třetímu světu pomáhat dle svých možností. Havel _ a toto jméno je nutno vyslovovat s největší opovržením a stejně tak pohradat jeho příznivci, nás zatáhl do společnosti, která si vykoledovala svou chamtivostí odvetu.
    Evropě však nezbývá než se bránit protože si nezaslouží strpět tkovou odvetu za vinu předchozích generací. Dnes je v plném běhu rasová válka proti bílé rase. Prvním krokem je , aby se odělila vntrozemská část Evropy od těch “vyspělých demokracií”, ktré nám dávají naše “elity” za vzor a ktré nás budou muset prosit o pomoc. Samozřejmě je nutné vzkřísit armádu prodchnutou vlasteneckým duchem, které bude moct jen stěží velet dnešní generalita.
    Podmínky migrace si zaslouží upravu, ale ten všeobsáhlý protokol připravený OSN a za jehož schválení se staví třeba takovy lotr jako Štětina, prostě nepřichází vůbec v úvahu.
    Pokud má být něco na pořadu dne, je to doplnění charty OSN o článek upravující STATUS HOSTA. Samozřejmě nemůže mít host naprosto stejná práva jako hostitel – to může napadnout jen dementa. Mezi staqtusem hosta a získáním rovných práv a občanství musí být několik stupňů, které by si měl právo upravit každý stat dle své vůle. Svět se změnil, změnila se mobilita, každý stát by měl mít takovou administrativu, aby měl přehled o svýcfh občanech, kteří tam mají domovské právo. Aby ty nevychované bylo kam vrátit. Nemaly by se opouštět zvyklosti, které uznává velká čast kultur. Např,že žena následuje manžela. Nepřichází v úvahu, aby host, který se zde ožení získal automaticky občanství. Rovněž je třeba zavrhnou dvojí občanství.