2018-08-27 – Studio Beta – Nad dopisy posluchačů s interakcí. Včetně vyjádření k dehonestaci SPD panem VK z Aeronetu.cz


Komentářů: 8

  1. A máme tu další štvavý článek (z 4.9.) vedoucího kolotoče na jeho řízené fiat-alternativě, kde opět sráží SPD neomaleně, a malicherně, za kandidaturu Jan Vacíka na nevolitelném 14. místě pražské kandidátky. Jestli tu účelovost neprohlédnou ti, kteří VK neustále mají za boha, ač je pouhým “zaříkávačem hadů”, jak trefně poznamenala jedna posluchačka SR, pak jsou to magoři, podléhající vymývání mozků, nebo darebáci, kteří té špíně pomáhají.

  2. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Opět pan VK perlil a zvracel na SPD ,jak mohl.Samozřejmě pod gloriolou hodného strýčka,který jim chce pomoci.Má prý ještě jednu perlu.Tu ale samozřejmě vypustí tak týden před volbami.Dva lidé mu to v telefonech řekli natvrdo o tom co si o něm myslí ale on se bravurně vymluvil.Je to schopný pracovník BIS,režim si prostě najal výborného koníka.

  3. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Ještě se od VK dozvíme,že Okamura je pedofil,nekrofil,gerontofil,fašista,nacista,zoofil a tajně miluje Merkelovou.

  4. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Dnes asi bude pokračování VK-SPD II.díl.On minule blábolil že něco musí prověřit.Bude ho to stát hodně času aby udržel do voleb ohýnek anti SPD.

  5. Avatar Marcel Šabata
    Marcel Šabata says:

    Dobrý den. Já bych jen chtěl, jestli by se nedalo to tiché kuňkání Pavla Matějky nějak zesílit. Mám v poči všechno na max, ale téměř mu nerozumím. Hudba a jiné jsou normální, ale jak začne mluvit, je to jako dlouhá pauza mezi jednotlivými skladbami, které pouští.

  6. Avatar Jan Hájek
    Jan Hájek says:

    Dobrý den pane Kapale.
    K pořadu o dehonestaci SDP panem VK bych doplnil o jednu informaci, kterou o sobě VK řekl. Uvedl v jednom pořadu na přelomu březen – duben 2018, že cituji doslova: …naší rodinu silně poškodil prezident Beneš… konec citátu. Od té doby přemýšlím, jak mohl E. Beneš jeho rodinu, pravděpodobně myslel rodiče, poškodit. Napadá mi jen jedno, že je to potomek Sudetských Němců. Podobnou informaci již pustil loni, když mluvil o majetcích Sudetských Němců. Nevím, jestli jste tuto informaci zaregistrovali.
    Dále prosím zvažte, zda-li by nebylo přínosné komentovat na SR pořad, VK vždy po jeho páteční relaci, jako pravidelný pořad SR. Uvědomte si, že řada posluchačů nemá takový přehled a těmto dezinformacím podlehne. Díky za Váš pořad a vydržte. S pozdravem Jan Hájek