Komentářů: 15

  1. Avatar Oťas*
    Oťas* says:

    Poslední pořad VK mě taky velmi zklamal, jak to tam spatlal všechno dohromady. Máte pravdu, zase před volbami.

  2. Avatar Ivana
    Ivana says:

    Mám takový předvolební dotaz, může mít kandidát do kom.voleb trvalé bydliště mimo obec, za kterou kandiduje? Prosím o názor, protože SPD to porušuje.Konkretně na Praze 6.

  3. Avatar Oťas*
    Oťas* says:

    Dobrý den,
    pana VK poslouchám pravidelně. Na jeho pořady v pátek zde jsem se vždy těšil. Po názorovém rozkolu s panem Kapalem ho sleduji na druhém vysílači. Na leccos upozorní, ale nemám pocit, že by SPD poškozoval a řadu svých úvah naopak končí doporučením je volit jako jedinou již ukotvenou stranu hájící národní cíle.
    Že se mu občas něco nezdá a nadnese to k zamyšlení je jen dobře, aspoň popřemýšlíme a jsme ve střehu. Kdyby náhodou šlo něco jaksi šejdrem. Nakonec, on není zřejmě členem, jen popisuje a analyzuje dění, zrovna tak jako pan Kapal nebo výborný pan Koler nebo pan Konvička. Jeho záběr vědomostí mi připadá obrovský a informace podnětné. Nehledejte proto všude hnidy a jak říká Tomio “Držme spolu”. To je teď podstatné. Všechny zdravím a přeji našemu národu světlou budoucnost. Každý odvádí svůj díl práce jak nejlépe umí. Když budeme na sebe budeme kydat hnůj, nikam to nepovede. Důležitá je naše budoucnost a ne to, v jakých detailech měl kdo větší pravdu. Myslím, že všem, kdo se tu nějak prezentují, jde především o společnou věc a to je přežití a prosperita našeho národa.

    • Dobrý den, minimálně by Vás mělo zarazit, že VK ze svého Aeronetu, a jiného rádia zvrací na SPD anonymně. Jeho kritika SPD, vždy před volbami, by byla věrohodná pouze v dialogu s panem Okamurou, a to VK nikdy nepřipustí, na rozdíl od jeho členů, voličů, a politiků. Do každé strany se infiltrují škůdci, v jiných stranách je jich taky hodně, ale SPD musí být přece zničena, jinak by hrozila přímá demokracie. Komu tedy VK se svou fiat-alternativou slouží, a poslouží, ví jenom on, ale SPD určitě ne.

    • Avatar Franta Kabrna
      Franta Kabrna says:

      Nevěřím anonymům. To za prvé. A za druhé – zajímavé je, že se ten anonym (VK) s něčím o SPD “vytasí” vždy před volbami. Musím ale přiznat, že umí perfektně manipulovat s lidmi. Je dost těch, co mu stále věří. Já říkám: “VK NE!!!”

  4. Avatar Vladimír Jelínek
    Vladimír Jelínek says:

    Bude někdo kandidovat v Zábřehu na Moravě za SPD ? Jelínek

  5. Avatar V.Holikova
    V.Holikova says:

    Bude někdo kandidovat z SPD vBruntale Horní Benešov? Holíková

  6. Avatar Pavel
    Pavel says:

    k tomu: “VK na AE dehonestuje SPD…” Každý jistě máte názor. Já bych jen uvedl tolik, že na AE dal článek s videem Fiala a ref. o NATO, kde na to poukazuje. Minulý týden, se vyjádřil k ’68 na SV, uvedl, že kdybychom teď chtěli odejít z NATO, objevili by se tu vojska NATO s nějakým důvodem a seznam zvacích podpisů by byl mnohem delší. Je teď vedlejší zda by tomu tak bylo, či nikoliv, ale trochu to kontrastuje s výtkou vůči Fialovi. Objektivně pak musím dodat, že Fiala mi nesedí v SPD, třeba pro jeho poslaneckou minulost v ODS, konkrétně jeho hlasování v minulosti, co by člen ODS. A prostě nevěřím, že prozřel. Ale koho volit, že, když je třeba 5% do parlamentu??? K VK ještě tolik, poslouchat třeba ano, ale přemýšlet a taky třeba kontrolovat, pokud lze. Renonc měl tehdy v pořadu zde, na SR, když hovořil o pádu akcií DB, že prý to vidí na Reuters, já žádný pokles neviděl a tehdy mu tam i volal jeden posluchač, že nic takového nevidí ve své obchodní platformě – což jsou dost průkazné a snadno ověřitelné informace.

  7. !!! VK na AERONETu opět, jako před podzimními parlamentními volbami, dehonestuje SPD! Tím potvrdil, že je fiat-alternativou. Bohužel mu zase někteří, jím okouzlení, sednou na lep, a sníží počet hlasů pro jeho kandidáty 🙁

    • Avatar Honza
      Honza says:

      Kde? Nenašel jsem. Můžete dát, prosím, odkaz.

      Díky

    • Avatar Mirek
      Mirek says:

      Já VK poslouchám jen tak pro zajímavost,ale na mě to budí dojem že je to pracovník BIS,nasazený právě na alternativní strany. V tomto případě pro režim nebezpečnou SPD.Jeho úkolem je po získání důvěry srazit před volbami SPD.Má na tom zájem i EU.Vědí dobře jak Češi nenávidí EU a bylo by nebezpečné aby SPD byla moc vysoko.

      • Avatar Karel
        Karel says:

        Souhlasil bych s tím, že je to někdo z BIS-ky a možná je také financován ze zahraničí (Soros nebo ambasády SRN, GB, USA ), doporučuji ho vůbec neposlouchat a nebo opatrně a pozorně přemýšlet, čeho by mohl chtít dosáhnout.

  8. Avatar Jarda
    Jarda says:

    Dobrý den,asi před rokem Jsem narazil na Vaše SR.Od té doby Vás poslouchám a ve většině témat Vám musím dát za pravdu.Svou ženu jsem poznal v roce 1976 když nastoupila na VŠE v Praze,tehdy Jsem se setkal poprvé se studenty z arabských států.Jejich chování a jednání ve veřejných dopravních prostředcích mě již tenkrát utvrdilo v tom že z těch arabů nic dobrého nevzejde.Již od té doby když jsem se o nich negativně zmínil tak jsem byl označován za rasistu.Dnes to chápe většina lidí v mém blízkém okolí včetně rodiny kde se ještě před pár lety vyjadřovali o mě že jsem blázen který nesnáší jiné rasy než bílou.Konečně pochopili. Děkuji Jarda

  9. Avatar Jaroslav Steiden
    Jaroslav Steiden says:

    Hezký den pane Matějko
    Velmi děkuji za Vaše inspirativní pořady na SR.
    Dovolím si nabídnout malé porovnání dvou vzdálených letopočtů, kde se snažím nastínit některé shody i rozdílnosti. Nepochybuji, že zmíněné rozvedete do mnoha neuvedených detailů.
    Posílám s nadějí, že toto porovnání napomůže pozvednout uvědomnění, jež nám tak zoufale schází.

    S přátelským pozdravem
    Jaroslav Steiden – Most

    Měli jsme se v roce 2018 bránit?

    Tato otázka se vkrádá do mysli při vzpomínce na rok 1938.
    https://krusnohorec.webnode.cz/news/meli-jsme-se-v-roce-2018-branit/