Komentářů: 10

  1. Avatar John Dlouhý Vous
    John Dlouhý Vous says:

    Dobrý den pane Dukáte dal jsem vám to do pošty ale znáte to dnes ty mejly mízí jak divé.
    Proč píši a oslovuji Vás nějak jste pozapomněl na posluchače kteří poslouchají vaše rádio přes své přehrávače jim uvést že jste odešli z Kanady do (UK) přesněji (pollux.shoutca.st) což není nic jiného než-li Svatý Tomáš a Princův ostrov chvíli práce to dalo ale už mám přímé streamy. Kdyby jste mi ušetřil práci příště prosím ten stream dal na stránky a nebo poslal na můj e-mejl pokud máte obavy že vás budou zase ti debylové odpojovat. Jinak to chápu.
    S pozdravem John Dlouhý Vous.

  2. Avatar Jatmila Šimonová
    Jatmila Šimonová says:

    Ničemu nerozumím.Lid zvolil pořadí a řád určil která strana má kolik hlasů.Jenže vše je jinak. Každá strana se odvolává na slib ,který nám dal a nejsou schopni se domluvit. Pravda je jasná a všichni cítíme stejně. Nemá jit o boj a koryta,ale o spokojenost nás všech.Podstatné je zabezpečení rodin,a starých a nemocných,nabídka práce a slušný život.Je stále více studovaných a méně výsledků.Tak třeba ČSSD napáchala hodně škod,ale v TV jsou chválení za nejserioznější stranu.Nebo je celý systém tak zvrácen,že kdo více lže,má největší šance na vítězství.Je mi z toho smutno.Nikdo se v ničem nevyzná. .To má být cílem?Takže lidé vytěsňuji politiku ze života. Když TV ,nebo sdělovací prostředky něco oznámí, překládám si to,že opak je pravdou.To jsme to dopracovali.Ryba smrdí od hlavy a tak stále více lidí se učí podvádět lhát a hlavně nevěřit již ničemu.Z toho je stále více psychicky nemocných a agresivních dětí. Co bude dále?

  3. Avatar Adam D.
    Adam D. says:

    Dobrý den,
    jenom malé upozornění nejdou STREAMY
    na TUNELIN, Tapin Radio.a již ani na VK.
    Pro zdatnějšího PC-čkáře jsou alternativy které zatím jdou avšak pro ne moc zdatného
    může tímto nastat problém. Jinak děkuji za vysílání a zdravím celé SR.
    Píše to že to nejde odeslat snad se po x té zadaří…

  4. Avatar Kamil
    Kamil says:

    Dobrý den, bude letos 8.5. v Praze pochod Nesmrtelného pluku? Nic jsem nevygoogloval…….

  5. Avatar Mirek
    Mirek says:

    Reaguji na pana Kunšteka.Je jasné že ldíky nepochopitelně štědré podpoře migrantů bude docházet k neustálému zvyšování daní.Myslím ale že i tak bude postupně docházet k rozvratu státních rozpočtů zemí EU s následným ekonomickým krachem.Náklady na statisíce a v některých zemích dokonce miliony nepracujících lidí jsou enormní.Budou se muset krátit sociální dávky domácím obyvatelům včetně rušení důchodů-porodného-přídavků na děti apod.To se samozřejmě nebude týkat migrantů.Jejich podporovatelé to pak budou vidět jinak ale to už bude pozdě.