Komentářů: 2

  1. Avatar Martin Rubáš
    Martin Rubáš says:

    Je pravda, že Soros je zlo a má prsty všude, ale za tím c se děje na Slovensku není. Dyť opozice je víc euroskeptická než ostatní vládní strany. Pro Brusel je lepší mít Fica než Sulíka. Ale je pravda, že Sorosův vliv je velký.

    http://www.epshark.cz/clanek/219/sorosuv-globalni-vliv

  2. Avatar John Hume
    John Hume says:

    (K relácií s pánom Konvičkom z 9.3.2018)

    K tej Marine LePen: ja len dúfam, že si protimigrantské strany ale aj vysoko prevládajúca väčšina ľudí uvedomí, že Európa a jej krajiny a národy musia ostať ako kresťanské, tak aj biele, inak zaniknú a prestanú s tými kecami o tom, že ktokoľvek sa bude chcieť začleniť – bez ohľadu na jeho rasu – bude môcť v tdk-ktorej krajine Európy ostať žiť.

    2. TEN RASIZMUS JE NUU-NÝ!
    TU NEJDE LEN O ISLÁM, ALE AJ O ZÁCHRANU BIELEJ RASY A GENOFONDU JEJ BUDÚCÍCH GENERÁCIÍ PRETO JE JEDNO, ČI SA NEJAKÝ ČÍŇAN, JAPONEC, ALEBO ČERNOCH CHCE PRISPÔSOBIŤ – AK NIE JE VEDEC, NEMÁ TU ČO ROBIŤ.
    A PROPÓ: VINNÝ JE AJ TEN, KTO DO SVOJEJ KRAJINY PRÍJMA KOPU ČEQTNOA5AHOV A NIELEN TEN, KTO TAM ŤAHÁ KOPU MOHAMEDÁNOV ( to k tomu Porošenkovi) 

    3. Či je pán Okamura v ČR skutočná opozícia? jo, možno je, ale chýba mi u neho rasizmus tak, ako v prípade západných alternatívnych politikov.

    Byť Čechom a vedieť, že pán Adam B. Bartoš varuje aj pred hrozbou Islamizácie, ako aj pred hrozbou rasového prekreslenia resp. pred zmenou ohľadne rasovej demograeie Európy v neprospech belochov, tak ho volím všetkými 10.

    3. Naozaj veľmi dúfam, že si pán Kotleba a jeho strana svoj rasizmus zachovali a zachovajú resp., že nebudú len protiislámsky a že nebudú resp. nezačnú viesť tie sprosté reči o prispôsobení sa, aké sa žiaľ vedú v protimigrantských stranách po Európe.

    Mimochodom: o sociálny systém Európy sa majú starať buď čistí belosi domáci, alebo, ak to bude nutné tak hlavne čistí bieli migranti nemoslimského vierovyznania.

    Pozmámka:.
    Čistý beloch = beloch s oboma rodičmi i starími rodíčmi bielej – europoidnej rasy.

    4. Skratkovité riešenia sú fajn a veľmi nutné, LEBO IDE AJ O BIELU RASU A NHJELEN O ISLÁM.

    No fuj, ozaj “skvelý” dôsledok práce, naozaj.
    Ďalšia beloška przniaca svoju rasu s černochom s tým, že je jedno, či je to Kresťan, alebo nie.

    Fakt “úžasný” dôsledok na chválenie sa, ozaj.
    No proste hnus.
    Takéto ženy by mali stratiť dňom sobáša občianstvo pre ne, manžela i zmiešané ich decká a mali byť vyhostené z krajiny raz a navždy a nech si idú przniť bielu rasu a “obohacovať” genofond svojích deti do Afriky.
    Fakt hnus!

    5. Tie majdany sa nesmú stáť aj kuôli ZACHOVANIU BIELEJ RASY, LEBO ŽIADEN MIEŠANEC NIKDY NEBUDE ÚPLNÝM A PRAVÝM E DURÓPANOM, NIKDY AJ KEBY AKO VEĽMI CHCEL A SNAŽIL SA O TO A ČLOVEK NEEUROPOIDNEJ RASY DETTO (A JE JEDNO, KTO A ODKIAĽ BY BOLA JEHO MATER, ČI OTEC RESP., ČI BY BOL HOCIKTO Z JEHO RODIČOV Z RADOV MIESTNYCH, ALEBO NIE).