Komentářů: 10

  1. Avatar joe
    joe says:

    tak jeste jednou, napriklad na opere v archivu symbol stahovani u jednotl archivovanych poradu je , na chromu neni

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      V Opera mobile a Google Chrome na mobilu jde přehrávání nejenom vysílání ale i z archivu. Včetně stahování pořadu do mobilu a jejich následné přehrání v mobilním přehrávači. Doporučuji provést aktualizaci prohlížeče případně provést vyčištění telefonu uvedením přístroje do továrního nastavení. (Předtím je ale nutné provést zálohu dat) je však nutné potom provést opětovnou instalaci všech aplikací.

  2. Avatar ales
    ales says:

    Prosim o radu,z vasich novych stranek se mi nedari stahovat do tabletu ci telefonu.dekuji

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Dobrý den, vše funguje. Jen si to musíte nastavit na telefonu/tabletu.

  3. Avatar ales
    ales says:

    Dodry den,kdy bude mozne stahovat porady z archivu?dekuji za odpoved.

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Máte možnost si pořad stáhnout v prohlížeči Chrome, nebo ve Firefoxu po kliknutí na stahování (když se objeví přehrávač kliknout pravým tlačítkem na něj se následně objeví volba: “Uložit audio jako” kterou potvrdíte.

  4. Avatar Pavel Hrdlička
    Pavel Hrdlička says:

    Dobrý den, já jakožto váš permanentní posluchač jsem nesmírně zklamán z těchto nových stránek, neboť byla zřejmě zrušena funkce “download” v sekci ARCHIV. Nyní není možno uložené pořady si stáhnout za účelem přehrávání v přehrávačích “off line”. Sdělte mi prosím, bude-li tato funkce ještě někdy obnovena tak, jako tomu bylo v původních web stránkách.
    Předem děkuji za odpověď.

    S pozdravem P.Hrdlička

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Dobrý den, kdybyste poslouchal pořad: “Nad dopisy posluchačů” tak byste věděl že stránky se dodělávají. Tudíž všechny funkce budou postupně k dispozici.

      • Avatar Pavel Hrdlička
        Pavel Hrdlička says:

        Mnohokrát Vám děkuji za bryskní info, čímž jste mne nesmírně potěšil. Jsem v podstatě závislý na vašem “Svobodném rádiu”. Mnohokrát děkuji za všechny vaše pořady a hosty, které posluchačům předkládáte. Jste snad jediným info kanálem v tomto období “Temna II”, které naplňuje nejen moji lidskou duši nadějí na záchranu našeho národa.
        Ještě jednou mnohokrát děkuji a držím nám všem palce

    • Avatar Daniel Řepka
      Daniel Řepka says:

      Dobrý den. Pořad se mi podařilo stáhnou v prohlížeči Mozilla Firefox tak, že jsem kliknul na požadovaný pořad v archivu pravou myší a vybral možnost uložit audio jako… Takhle to provizorně u mě funguje.