Komentářů: 2

  1. Avatar Roman Kuchař
    Roman Kuchař says:

    Jarmila Dovolil bych si zastat se pana Kollera. Takto až komicky nakrknutý člověk snad ani nemůže být protivlastenecký. Sledujte jeho překotné nezkorigované reakce, chybějící “omáčku” v myšlenkách, touhu vykřičet do éteru svou nespokojenost. Také neskrývá svou identitu, jako to zde v pořadech pana Kapala dělal pan “V. K.” Pan Koller, na rozdíl od pana “V. K.”, žije v České republice, má zde přátele, kteří jsou jako on názorově laděni proti veškerému šlendriánu a hlouposti nejen v České politice. Tyto všechny zdejší lidi by musel zklamat. To je, myslím, proti veškeré logice. A že má pan Koller široké znalosti politiky? No, přece je musí mít, když publikuje veřejně. Mne osobně pan Koller, stejně jako pan Kapal, velmi podstatně obohacují v rozhledu a jsem jim za to vděčen.
    Nakonec k obdivu pana Kollera k Babišovi: až se pan A. Babiš, opojen mocí nad našimi životy, začne teď po volbách projevovat už úplně takový, jaký skutečně je, uslyšíme jistě časem i od pana Kollera už jen kritiku na tohoto bezohledného žraloka.
    Velmi mne zklamal pan V. K. ,který pár dní před volbami hanebně a jistě účelově zradil SPD pana Okamury v článcích na svém Aeronetu i “nenápadně” ve vysílání zde na Svobodném rádiu. Pan Kapal si ale s panem V. K. poradil argumentačně velmi skvěle, řekl bych “po skautsku”, a asi jednou pro vždy.
    Panu Kollerovi věřím. To je můj soukromý názor.

  2. Avatar Jarmila
    Jarmila says:

    Pan Koller má jeden stejné rysy s panem VK z AERONETU-sympatizují s A.Babišem, mají dobrý přehled o politické situaci. Aby to nedopadlo stejně jako s p. VK. Já osobně takovým lidem nevěřím. Znám totiž několik takových podobných sympatizantů a ani jeden nestojí za zlámanou grešli.