Komentářů: 14

  1. Avatar Grippo
    Grippo says:

    Už jsem pochopil iniciály VK , nejspíš Velký Křivák.

  2. Avatar Miroslav k..
    Miroslav k.. says:

    Pan Vk je opravdu mistrný manipulátor.Ovšem na alternativních rádiích ho zas tolik lidí neuslyší.Jako správnému levákovi (Bretschneiderovi) bych vám radil jít s tím do Čt tam uvítají každou blbost která se jen trochu dá obrátit proti opozičním stranám.Dojemný příběh vašeho přítele by donutil k slzám asi některé důchodce.Myslícího člověka tím ale nerozpláčete.Já vám něco ještě řeknu pane VK-nejste ani schopen uvést ani své jméno.Tak statečně za svými názory stojíte.Takže jdete se bodnout.Neznám nikoho jiného na alternativě kdo by tajil svou identitu.Už to o něčem svědčí.

  3. Avatar Matoušek Petr
    Matoušek Petr says:

    Dobrý den, já jen čekám, jestli mi pan Vladimír Kapal odpoví, jak jsem psal v příspěvku, který jste nezveřejnil.
    Nejsem sprostej a představil jsem se.

  4. Avatar Matoušek Petr
    Matoušek Petr says:

    Předesílám, jsem volič SPD. Dříve jsem SPD nevolil. Přemluvil jsem celkem 45 lidí pro SPD. Přemluvil jsem lidi, kteří by nešli k volbám, nebo by volili jiné strany….A dělal jsem to ze skutečného přesvědčení. Jen mám dotaz a skutečně si budu vážit toho když mi odpovíte. Co když měl V.K. pravdu? Co když OKAMURA skutečně spojí síly se soudruhem Burešem? (on to ještě neřekl, ale skutečnost taková bude, případně k tomu V.K. dospěje analýzou situace) Řeknete na toto svůj názor, než se to stane?
    Budu rád, když můj dotaz přečtete ve vyslání a odpovíte na něj.
    Děkuji za odpověď, a podepisuji se, nejsem sprostý, neurážím, takže věřím v odpověď jako děti na Ježíška.

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Nikdy se nedá nic vyloučit. Nicméně pan VK neni důvěryhodný.

      • Avatar Matoušek Petr
        Matoušek Petr says:

        A mimo jiné, pane Dukát, prosím Vás o konkrétní vyjádření, proč není pan V.K. důvěryhodný? Můžete mi prosím konkrétně a detailně popsat důvody, které Vás k tomuto sdělení vedou?

        • Avatar Martin Dukát
          Martin Dukát says:

          Jestli Vám přijde normální, aby někdo utekl ze svého posledního pořadu… Jako to udělal pan VK. Tak to si myslím, že to normální není. Slušný člověk by svůj pořad řádně dokončil. Ve vlastním zájmu by odpovídal na dotazy posluchačů, pro které se ten pořad cca. 2 roky dělal.

  5. Avatar Miroslav k..
    Miroslav k.. says:

    Pane VK vás by měli umístit na Pražský orloj jako 14ctého apoštola.13ctý je svatý Babiš.Vy jste ochránci čistoty a pravdy.Myslím že turisté by z vás měli nutkání ke s–ní.

  6. Avatar Miroslav k..
    Miroslav k.. says:

    PanVK udělal podraz. To je prostě pravda a nedá se to okecat dojemnými kydy o ublíženém vlastenci.Levota zůstane levotou i kdyby se zlatými slovy omlouval.Navíc ani nejde o žádnou kauzu.Vyhození řadového člena je ve všech stranách normální a ani se o tom nemluví.Na SPD bylo ale nutné něco vymyslet.Ono jaksi nic nebylo.Tak se vymyslela kauza statečného vlastence kterého zlý Okamura vyhodil.Na tohle může opravdu skočit jen blbec.Je ohromě dojemné že máte až otcovskou starost o morální profil SPD.Já dojetím pláču pane VK.OOOOO bůůůůůůůůů!!! bééééééééé.

  7. Avatar rpmtl
    rpmtl says:

    Nevim, asi v ramci vasi svobody slova a vasi pravdy muj komentar neuverejnite, ale myslim si, ze pan VK udelal presne to, co mel udelat. Vsechno ostatni je jenom snuska emoci a nenavisti z frustrace, ze sem uz nebude pritahovat zastupy lidi, kterym jeho analyzy imponovaly. Pan VK se s vami rozesel v dobrém, pricemz uvedl své duvody. Dostali jste prilezitost zachovat se stejne a ukazat vsem pochybovacum, ze mate vyssi tridu spolecenského chovani. Proc jste ji nevyuzili je pro mnohé zahadou. Mam vlastni ideu, ale nehodlam o ni spekulovat. Asi by vas nepotesila.

    • Avatar Martin Dukát
      Martin Dukát says:

      Nejsem na AE NEWS takže Vám ten komentář zveřejním…. Náš kolega napsal takový slušny komentář proti panu VK v diskuzi na AE NEWS, tento komentář se však v diskuzi neobjevil…

  8. Avatar Roman
    Roman says:

    VKAE, nachytán na švestkách, je trapný. Musíme stát při sobě, prý, a hned nebude volit SPD. Ano, šlápl mu někdo na krk, mají ho. Nebo je mimo realitu puntičkář. Spíše bych to přisoudil té botě na krku, což může být velmi tvrdá metoda vyhrožování jemu a jeho rodině…

  9. Během prvních 15 minut řekl VK minimálně 4 krát: “já SPD volit nebudu.” Aneb, často opakovaná lež se stává pravdou-vymývání mozku. A na začátku VK tak blekotal, že to snad ani není možné. Tak už se to stalo, někdo mu prostě a jednoduše šlápl na krk.Takhle honit vodu kvůli někomu kdo ani nebyl na kandidádce. Tolik kydání špíny na jednu stranu jsem zatím ještě od VK neslyšel, asi je fakt něco nového. Chudák VK. Je mi ho líto, byla s ním celkem sranda. Aspoň že Vladimír má trošku rozumu… Jen doufám, že na tyto stránky chodí lidé, kteří myslí vlastní vlastní hlavou.