2017-10-11 – Studio Lípa – AE NEWS – ČSSD podepsala memorandum o cínoveckém lithiu s firmou, která nemá žádnou historii, její akcie drží schránkové společnosti a v čele její dceřinné firmy v ČR sedí člověk, který pracoval pro Bakalu. Webové stránky Cínovce jsou mimo provoz, lidé prý moc “čuměli” na profilovky v souvislosti s kšeftem za 3 biliony korun!


Komentářů: 2

  1. Avatar Miroslav k..
    Miroslav k.. says:

    No myslím že ČSSD ůspěšně pokračuje ve svém sebezničení.Po tomto majstrštiku pana Havlíčka a celého ČSSD si nedovedu představit že by tuto stranu která nás všechny chtěla okrást a to přímo někdo normální volil.Maximálně rodiní příslušníci.Opravdu si nedovedu představit tupce který by jim dal hlas.To už by musel být naprostý ubožák kterému je vše fuk.

    • Avatar Jarmila Dobešová
      Jarmila Dobešová says:

      No, víte, ono už je jim to asi jedno. Sobotka určitě míří do EP za 600 000 měsíčně, další potentáti jsou už taky určitě pěkně napakovaní, takže jsou za vodou a na normální řadové straníky kašlou jako na všechny ostatní občany. Dluhy, které po nich zbudou, se jim možná ještě podaří zaplatit z peněz, co snad dostanou po volbách za každý hlas a pak může přijít potopa. Nebo myslíte, že oni žijí z huby do úst jako my ostatní? K čemu si myslíte, že jsou politické strany? Jen k tomu, aby přes ně vedly penězovody k jednomu a tomu samému cíli-
      -k těm, co se vyšplhají nejvýš po zničených hřbetech ostatních. Ale určitě posloucháte alternativu pravidelně, takže se nemusím rozepisovat dál.