2016-10-07 – Studio Lípa – Letem světem internetem – nejnovější události, názory a komentáře, které jsme pro vás vyhledali na internetu


Komentářů: 4

  1. Avatar Jana Svobodová
    Jana Svobodová says:

    Já jsem šla na Poštu a spolu s česným prohlášením,že nemám TV ani rádio mi to bez problému odhlásili. Nechtěli ani žádný komentář. Jana

  2. Avatar dalibor
    dalibor says:

    Jak odhlásit televizní poplatek. Poplatek lze zrušit naprosto jednoduše. Z níže uvedeného odkazu si stáhnete a vytisknete formulář „Čestné prohlášení fyzické osoby – domácnosti o nesplnění zákonných podmínek vymezujících poplatníka televizního poplatku“ Tento formulář vyplní ten, na jehož inkasu je televizní poplatek uveden a placen. Formulář odešlete doporučeně na adresu, jak je uvedeno dole ve formuláři : Česká televize, Útvar televizních poplatků, Kavčí hory, 140 70 Praha 4. Ve formuláři se uvádí i E-mail, ten uveďte. Na tento e-mail vám asi za týden přijde odpověď, že máte televizní poplatek zrušit na vaší poště, a že čestné prohlášení, které jsem tam zaslali doporučeně vám bude vráceno poštou (to se také stane, ale asi až za tři týdny), vytiskněte tento e-mail, plus ještě jednou formulář Čestného prohlášení, vypište, podepište a jděte na poštu. První předložte inkasní lístek, E-mail z Kavčích hor s jejich instrukcí, pak čestné prohlášení a pracovnice pošty poplatek odhlásí. Toť vše, samozřejmě musíte splnit podmínky v následujícím odkazu, v podstatě nemít televizi, popsáno i na formuláři. ODKAZ:

    http://www.cenyenergie.cz/musi-kazdy-odberatel-elektriny-odvadet-koncesionarske-poplatky/

    • Avatar Yveta
      Yveta says:

      Díky, pane Dalibore, přečtu to v příštím Letem světem. Akorát mě napadlo, že by možná stačilo jít s čestným prohlášením přímo na poštu. Zkusím to.

      Přeji pěkné dny.

      Yveta Rychtaříková

  3. Avatar dalibor
    dalibor says:

    Spíš mám pocit, že je chvilku před odvozem k chocholouškovi, chybí mu už jen pěna u huby a fyzický kolaps. Jednoho podobného týpka jsme měli na vojně. Pravidelně dělal rozvody stráží, byl v hodnosti kapitána, nenávist k nám z něj čišela stejně, jenom asi tak 10x víc řval.